> Sevdah vikend - 3 dana, BiH

  • 3 dana, 2 noci
  • već od 89€
1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Opis DestinacijeOrganizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 30/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

SEVDAH VIKEND
Užice – Višegrad - Trebinje – Dubrovnik – Mostar Sarajevo - Užice 
27./29.09.2019.godine

CENA ARANŽMANA :   
89 eur na bazi polupansiona 

Aranžman obuhvata:
- Prevoz na navedenoj relaciji Autobusom ili minibusom u zavisnosti od broja putnika;
- Smeštaj u hotelu “Aćimović” 3* u Trebinju na bazi 2 noćenja sa polupansionom ( doručak i večera) – klasicno     usluzivanje  u 1/2,1/3 i 1/4 sobama ( TWC, lobi bar ... )
- Obilaske po programu i vodičke usluge u  Trebinju, Mostaru, Sarajevu i Dubrovniku;
- Organizaciju i tehničko vođstvo puta ;
- Boravišnu taksu i osiguranje .

Aranžman ne obuhvata:
- individualne i nepomenute troškove
- medjunaradno zdravsteno osiguranje

Pošto se prelaze Državne granice neophodno je poneti važeći pasoš , a za maloletnu decu i saglasnost roditelja u slučaju da ne putuje sa roditeljima ili da je u pratnji jednog roditelja.

Aranžman je radjen na bazi 40 plativih putnika
*Otkazni  rok 5 dana pre početka putovanja. 
SEVDAH VIKEND
Užice – Višegrad - Trebinje – Dubrovnik – Mostar Sarajevo - Užice 
27./29.09.2019.godine

1. dan   27.09.2019. godine
Polazak iz Užica u 07h sa parkinga kod stadiona. Putovanje preko Mokre Gore, pored manastira Dobrun do Višegrada. U Višegradu je predviđen obilazak novoizgrađenog „Andrić grada“. Po obilasku ovog neobičnog mesta odlazimo do mosta na reci Drini ( "Na Drini ćuprija") gde će putnici čuti priču o gradu , mostu i drugim znamenitostima ove varošice. Putovanje preko Tjentišta i Čemernog do Trebinja.  Smeštaj grupe u hotel “Aćimović”3*. Slobodno vreme za šetnju i uživanje u nekoj od mnogobrojnih prelepih  bašta.  Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

2. dan  28.09.2019. godine
Doručak. Posle doručka obilazak Trebinja i odlazak ka izletištu Crkvina, hercegovačka Gračanica, galerija pozlaćenih ikona i mauzolej pesnika Jovana Dučića, odakle se pruža najlepši pogled na grad Trebinje, reku Trebišnjicu i prelepi Arslanagića ( Perovića most ). Polazak za Dubrovnik ( fakultativno) u 12h. Dolazak u Dubrovnik – razgledanje grada-Stradun, Onofrijeva fontana, Orlandov stub, Katedrala sv. Vlaha, gradska vjećnicu i Knežev dvor, poseta pravoslavnoj crkvi… Slobodno vreme u Dubrovniku do 19:00 h. Vreme se može iskoristiti za fakultativnu vožnju brodicem. Povratak u Trebinje. Večera. Noćenje.

3. dan 29.09.2019. godine
Doručak. Posle doručka kraća šetnja  centrom grada gde ćemo posetiti crkvu Svetog Preobraženja, Dučićev park i stari grad iz turskog perioda. Odlazak do Manastira Tvrdoš. Obilazak manastira Tvrdoš iz XIII veka.  Povratak za Srbiju preko Mostara. Obilazak Mostara sa vodičem – Most, kula Kelebija, kula Herceguša, Sahat kula, Kriva Ćuprija – jedan od najstarijih očuvanih spomenika, Kujundžuk – stara mostarska čaršija.. Iz Mostara putovanje nastavljamo do Sarajeva. Dolazak u Sarajevo i razgledanje grada sa vodičem. Obilazimo Basčarsiju i uze gradsko jezgro. Slobodno vreme. Dolazak u Užice u kasnim večernjim satima uz usputna zadržavanja po potrebi.
Uslovi plaćanja : - 30 %  prilikom rezervacije ostatak do 10 dana pred put
- na rate čekovima : 30 % prilikom rezervacije ostatak u tri jednake mesečne rate zaključno sa 20.12.2019. godine
- administrativna zabrana : 30 % prilikom rezervacije ostatak zaključno sa 20.12.2019. godine
- kreditnim karticama. 

AMGSlične Ponude