> Sarajevo - Mostar - Trebinje - Dubrovnik - 3 dana, .

  • 3 dana, 2 noci
  • već od 80€
1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

Opis DestinacijeTERMIN: 30.08/01.09.2019.

CENA ARANZMANA: 80 evra

RANZMAN OBUHVATA:
prevoz autobusom turisticke klase, na datoj relaciji
1 nocenje sa doruckom u hotelu 3* u Sarajevu
1 nocenje sa doruckom u hotelu 3* u Trebinju
boravisnu taksu
sve obilaske po programu
usluge predstavnika agencije

ARANZMAN NE OBUHVATA:
ulaznicu za Vrelo Bosne – 2 e
fakultativni izlet do Dubrovnika – 10 e
medjunarodno zdravstveno osiguranje – 350,00
ostale ne pomenute usluge
1.DAN – 30.08.2019. Polazak iz Krusevca u ponoc. Putovanje preko Zlatibora sa kracom pauzom za odmor. Prelazak granice na granicnom prelazu Kotroman. Voznja kroz Bosnu preko Rogatice i Romanije. Dolazak u Sarajevo u ranim jutarnjim casovima. Panoramsko razgledanje grada: Gradska Vijecnica, Pravoslavna crkva, Sinagoga, Katolicka crkva, Predsednistvo BIH, mostovi na Miljacki, Skenderija, Narodno pozoriste, Srpska ambasada, Careva dzamija.... Odlazak u pesacku turu po Bascarsiji:Kujundzijska ulica, Sahat kula, Begova dzamija,Sebilj..... Slobodno vreme za setnju, fotografisanje i nezaobilazne sarajevske cevape. Smestaj u hotel. Slobodno popodne. Nocenje.

2.DAN – 31.08.2019. Dorucak.Oragnizovan odlazak na Ilidzu u posetu najcuvenijem sarajevskom izletistu Vrelo Bosne. Nastavak putovanja preko Konjica, Jablanice – kanjonom Neretve, do Mostara. Obilazak Starog grada i slobodno vreme za fotografisanje na cuvenom mostu ili za bosansku kafu u nekom od malih, autenticnih kafana. Polazak za Trebinje. Voznja preko Stolca, autenticnim hercegovackim predelima. U grad platana stizemo u kasnim popodnevnim casovima. Odlazak u hercegovacku Gracanicu, koja se nalazi na uzvisenju Crkvina i mesto je vecnog prebivalista najpoznatijeg Trebinjca i pesnika Jovana Ducica. Obilazak crkve. Slobodno vreme za uzivanje i fotografisanje na vidikovcu sa koga se pruza velicanstven pogled na grad i trebinjsko polje. u povratku sa Crkvina, paznju ce nam privuci strari kameni most, zaduzbina Mehmed Pase Sokolovica, koji je most napravio kao zaduzbinu za svog poginulog sina. Most sada nosi ime Perovica most ali je u narodu jos uvek poznatiji kao Arslangica most. Dolazak u centar grada.  Smestaj u hotel i nakon kraceg odmora, polazak u upoznavanje grada: most Ive Andrica, gradski park,Saborna crkva,spomenik Njegosu i Jovanu Ducicu, spomenik rodoljubima iz poslednjeg rata, Stari grad, Andjelkina kapija, Careva dzamija,muzej Hercegovine, Osman Pasina dzamija,trg Platani, Katolicka crkva.... Individualni povratak u hotel. Nocenje.

3.DAN – 01.09.2019. Dorucak. Slobodno prepodne u gradu a mi vam predlazemo fakultativni izlet za Dubrovnik ( prelazak granice na granicnom prelasku Ivanica – Brgat. Voznja do Dubrovnika. Pesacka tura za upoznavnje straog grada Straduna: glavna ulica, mala Onorfijeva cesma, gradski zvonik, Orlandov stub, crkva Sv Vlaha, Palaca Sponza, Knezev dvor, bista Marina Drzica, luka, gradski akvarijum, pijaca, skaline, srpska Pravoslavna crkva, i setnju zavrsavamo kod vrata od Pila gde cemo videti  veliku Onorfijevu cesmu i Franjevacki samostan. Slobodno vreme za setnju, krstarenje, kupanje... U podnevnim casovim, povratak u Trebinje ). Uzimamo ostatak grupe i put nastavljamo preko Leotara, Bilece , Foce ka Visegradu. Kraca pauza za fotografisanje na mosti Mehmed Pase Sokolovica i poseta Andric gradu. U ranim vecernjim casovima polazak za Srbiju. Voznja sa pauzom za odmor. Dolazak u Krusevac posle ponoci.

U JEDNAKIM MESECNIM RATAMA OD 21.08. 2019 - 21.03.2020.
cekovima gradjana ili putem administrativne zabrane
Placanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

MALSlične Ponude