> Sarajevo - 2 dana, BiH

  • 2 dana, 1 noci
  • već od 48€
1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Opis Destinacije

Sarajevo je takav grad da se u njemu i stranci osećaju kao da su kod kuće. Čak ni širenje grada izgradnjom visokih nebodera nije moglo oduzeti šarm nebrojenim kafeima i vekovnoj tradiciji gostoprimstva. Samo nekoliko mesta na kugli zemaljskoj se može pohvaliti sa katoličkom i pravoslavnom crkvom i džamijom i sinagogom koje su udaljene tek jednu laganu šetnju jedna od druge. Ako postoji grad u Evropi koji bez imalo muke spaja istok i zapad onda je to Sarajevo.Termin putovanja 14.09.2019.

CENA 48 EURA

placanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

ARANZMAN OBUHVATA
- prevoz na datoj relaciji modernim turistickim autobusom
- 1 nocenje sa doruckom u Pansionu Jasmin 3*
- boravisnu taksu
- sva razgledanja po programu
- usluge predstavnika agencije
- organizacione troskove putovanja

ARANZMAN NE OBUHVATA
- fakultativni izlet za Vrelo Bosne – 2 e, minimum 20 osoba
- fakultativni izlet do Mostara – 15 e, minimum 20 osoba
- medjunarodno zdravstveno osiguranje – 350,00 dinara
- ostale ne pomenute usluge
Pansion Jasmin, smješten u jednom od najlepših i najmirnijih dijelova Sarajeva, udaljen je svega 3minuta vožnje od Skenderije,a 7minuta voznje od Starog Grada .Kategorisan sa tri zvezdice (3*) pruža sve uvete za miran boravak savremenog poslovnog čovjeka, porodice ili grupa. Pansion raspolaže sa 26 soba-75 lezaja, jednim restoranom . Celi objekat je pokriven Wi-fi konekcijom.
1. DAN. – 14.09.2019. Polazak iz Kragujevca  u 23h. Putovanje preko Cacka i Uzica do granicnog prelaza Kotroman. Prelazak granice i nastavak putovanja preko Visegrada i Romanije. Dolazak u Sarajevo u jutarnjim casovima. Odlazak na izletiste Vrela Bosne. Panoramsko razgledanje grada: Stari deo grada, ulica Telali, Pravoslavna crkva, Sinagoga, Katolicka crkva, pijaca Merkale,vecna vatra, Novo Sarajevo : Ulica Marsala Tita, Marijin dvor, zgrada Predsednistva, Holiday In... Nastavak razgledanja grada iz autobusa: mostovi na Miljacki, Inat kuca, Gradska Vijecnica.... Odlazak na Bas carsiju i kraca pesacka tura po starom , zanatskom delu grada. Slobodno vreme za individualno razgledanje grada, setnju ili rucak u nekoj od poznatih cevabdzinica.. Odlazak u pansion, Smestaj. Vecera uz muziku. Nocenje.

2. DAN . – 15.09.2019.  Dorucak. Napustanje soba. Slobodno vreme u centru grada. U popodnevnim casovima polazak za Srbiju sa pauzom u Visegradu, gde cemo prosetati mostom Mehmed Pase Soklovica i posetiti Andricgrad.. Dolazak u Kragujevac  posle ponoci.

placanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate
30 % prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pred put
30 % prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesecnim ratama do 10.10. putem cekova ili na administrativnu zabranu   

MALSlične Ponude