SKIATOS APARTMANI

001

Skiatos je malo šumovito ostrvo, na dva i po sata plovidbe trajektom od Volosa. Važi za mondensko ostrvo, ali sa vrlo pristupacnim cenama. Iako dugacak samo cetrnaest kilometara, poznat je po velikom broju prelepih plaža (zvanicno 66), kako u blizini grada, tako i na severozapadnoj, nenaseljenoj, strani ostrva. Glavni grad je Skiatos i jedino je naseljeno mesto na celom ostrvu. Ostalo su turisticka naselja i hotelski kompleksi, koji se savršeno uklapaju u prirodni ambijent ostrva. Zajedno sa ostrvima Skopelos i Alonisos, Skiatos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, medu kojima su najpoznatije mediteranske foke.

Skiatos je tipican ostrvski gradic sa mnoštvom prodavnica, taverni, barova, marinom i sjajnom nocnom zabavom. Gosti koji su za mirniji ili porodicni odmor, mogu uživati u mnoštvu dobrih hotela i vila koje smo pažljivo birali i koji se nalaze van grada, a uz prelepe pešcane plaže. Kretanje po ostrvu duž cetrnaest kilometara peccanih plaža je lako sa izvanredno organizovanim i veoma jeftinim lokalnim autobuskim prevozom, koji savkih petnaest minuta prolazi turistickom rutom od ranog ujutro, pa do kasnih vecernjih sati.

 


 

Apartmani FTELIA / Plaža Megali Ammos

Vila je okružena zelenilom i nalazi se u području peščane plaže Megali Amos, od koje udaljena samo 70m, …

DETALJI PONUDE…

 

 

 

Apartmani KARAFELAS / Skiatos grad – Plaža Megali Ammos

Apartmani Karafelas su odlićno locirani, udaljeni   su samo 100 m od centra mesta i 350m od dugačke i poznate plaže Megali Amos…

DETALJI PONUDE…

 

 

 

Apartmani PASHALIS/ Skiatos – zaliv Trulos

…na 500 metara od plaže…

DETALJI PONUDE…

 

 

 

 

vila-agalos-gal05Apartmani AGALLOS / Skiatos  – Plaža Kolios

..smeštena u sopstvenom vrtu sa bazenom, udaljena 150m od Kolios plaže, lepo uređene i održavane peščane plaže….

DETALJI PONUDE…

 

 

 

christina_Apartmani KRISTINA / Skiatos  – Plaža Vromolimnos

..smeštena u sopstvenom vrtu sa bazenom, udaljena 150m od Kolios plaže, lepo uređene i održavane peščane plaže….

DETALJI PONUDE…