SIVOTA APARTMANI

Sivota

Sivota predstavlja prelepu, gotovo neiskvarenu prirodnu destinaciju u Grčkoj, kakve je sve teže naći. Sivota je malo mesto na obali Epirske perfekture, na putu za Pargu, iz pravca glavnog grada Igumence. Ukoliko tražite mirno naselje za svoj odmor, koje ima sve potrebne ustanove, ali ipak i dalje živi neiskvarenim tradicionalnim životom, onda je Sivota pravo odredište za Vas. Centar Sivote nalazi se u mirnoj priobalnoj oblasti, gde možete da uživate u pogledu na dva ostrvca u seoskom zalivu, ili na Krf i Paksos. Velik izbor lepih plaža i nekolicina šumovitih ostrvca nude Vam mesto za potpuno opuštanje i odmor. Do plaža je lako doći peške, ili iznajmljenim čamcem. Neke plaže su na 10 do 15 minuta udaljene od centra mesta. Do plaže plaže Bela Vraka, koja je jedna od najlepših, potrebno je oko 15 minuta hoda. Plaža Mega Amos nalazi se nešto dalje, ali na njoj možete naći gostionicu, u kojoj možete probati tradicionalnu Grčku hranu. Nijedna plaža u Sivoti neće Vas razočarati, jer romantična atmosfera, plitka i čista voda čine znake raspoznavanja ovog mesta. Do ostrva i plaža moguće je doći i čamcem. Predveče, većina umornih posetilaca i meštana posmatra iz opuštenih kafića ili ribljih restorana prelepe zalaske sunca. Ukoliko ste ljubitelj noćnog života, ovde možete naći kafiće i gostoljubivost u lokalnim barovima Najbolji način da upoznate sve plaže i zalive, predstavlja iznajmljivanje čamca, jer postoje mesta do kojih se peške ne može stići. Sivotu okružuju ostrvca Mavro Oros, Sv. Nikola i Bela Vraka, koja možete posetiti čamcem. Još neke od poznatijih plaža su: Zavia, Pisina, Zeri, Galikos Molos, Mikros Paradisos ili Megali Amos.

 

LAST MINUTE PONUDU MOŽETE POGLEDATI OVDE

 

 

Apartmani ARETI

vila Areti je udaljena oko 400m od centra mesta (crkve), oko 800m od plaže Zavia i oko 1km od marine.
Vilu Areti se nalazi u mirnom delu Sivote, okružena zelenilom i maslinama. .

Detalji ponude…

 

 

 

 

vila-parteni-3839Vila PARTENI

je locirana u centru mesta, udaljena 20m od luke i 300m od plaže.

Detalji ponude…

 

 

 

vila-margarita-3840Vila MARGARITA

je udaljena 300m od plaže I 300m od luke.

Detalji ponude…

 

 

 

 

vila-hara-3837Vila HARA

se nalazi u centru mesta, na samo 20m od luke i 300m od plaže.

Detalji ponude…

 

 

 

 

vila-poseidon-3249-1Apartmani POSEIDON

Vila Poseidon se nalazi u Sivoti, na 150m od čuvene plaže Mega Ammos i oko 2 km od luke.

Detalji ponude…

 

 

 

 

vila-angelika-3838Apartmani ANGELIKA

Vila smeštena u hladu maslinjaka, okružena bujnom vegetacijom, ima veliko dvorište sa parkingom i  udaljena je 550m od čuvene Mega Ammos plaže.

Detalji ponude…

 

 

 

 

vila-rodanti-3250Apartmani RODANTI

Rodanti se nalazi u Sivoti, 50 m od plaže Stavedo, 100 m od plaže Zeri i 900 m od luke.

Detalji ponude…

 

 

 

Sivota-Vila-Fontana-2-s-680x510Apartmani FONTANA

Vila Fontana raspolaže sa 8 smeštajnih jedinica. Od mora i marine je udaljena 70m, u centru mesta, okružena je prodavnicama, supermarketima, restoranima i kafeterijama… Od najbliže plaže Galikos Molos udaljena je 200m..

Detalji ponude…

 

 

 

Vila-Hara-Studios-Sivota-6Apartmani HARA STUDIOS

Vila Hara raspolaže sa četiri smeštajne jedinice. Vila je smeštena na idealnoj lokaciji, od mora i marine je udaljena 50m, u centru mesta i nadomak šetališta uz more, okružena je prodavnicama, supermarketima, restoranima i kafeterijama… Od najbliže plaže Galikos Molos udaljena je oko 200m…

Detalji ponude…