SunKiss Travel baner

NEOS MARMARAS APARTMANI

01

Neos Marmaras je jedno od najpoznatijih letovališta na poluostrvu Sitonija. Karakteriše ga kristalno čisto more i dve duge pešcane plaže, gradska plaža, i plaža Paradiso, u čijem zaledju se nalazi borova šuma. Letovalište je kao stvoreno kako za porodice koje traže odmor i opuštanje, tako i za mlade parove željne istraživanja skrivenih i netaknutih plaža tokom dana i dobrih kafića i klubova u večernjim časovima. Uzimajući u obzir prirodu Sitonije, njeno bogatstvo, skrivene plaže, borovo šume, maslinjake, prijatnu klimu, Neos Marmaras postaje sve popularnije letovalište ovog dela Halkidikija. Izgradjen na tri brežuljka, dominira na prostranom zalivu Toroneos. U samom mestu postoje dve plaže. Gradska plaža je prostrana i široka peščana plaža, više puta nagradjivana plavom zastavicom, na čijem kraju se nalazi jedan od najpoznatijih i najluksuznijih hotelskih komplexa – komplex Porto Carras, koji je do sad ugostio mnoge kako domaće tako i strane sportiste, javne ličnosti, političare itd itd. Na drugom kraju se nalazi, kako joj ime samo kaže, rajska plaža, plaža Paradiso koja zadnjih godina postaje sve popularnija i traženija kod naših turista.

kuca-dioskuriKuća DIOSKURI

na 80m od plaže u delu Neos Marmarasa koji se popularno naziva „Paradeisos“…
Detalji apartmana

 

 

 

vila-direKuća DiRe

na 20m od obale i na oko 5 min šetnje do gradske peščane plaže…
Detalji apartmana

 

 

 

1Kuća KARAJANIS

...na 80m od plaže u delu Neos Marmarasa koji se popularno naziva “Paradeisos”…
Detalji apartmana

 

 

 

1Kuća SANTALA

…se nalazi na jednom od dva najlepša trga u Neos Marmarasu…
Detalji apartmana

 

 

 

triton1Kuća TRITON

Nova kuća sagrađena 2014. godine…na 80m od Paradeisos plaže u Neos Marmarasu…
Detalji apartmana

 

 

 

vila-zeppos-3247Apartmani ZEPOS

Vila Zeppos se nalazi u prvom centru mesta..Od luke, iz koje kreće brodić ka Porto Carrasu, je udaljena 100m, od gradske plaže oko 900m, koliko ima i do Paradiso plaže.
Detalji apartmana

 

 

 

apart-hotel-zeppos-3246Aparthotel ZEPPOS

se nalazi 250m od gradske plaže, ka kartingu, a oko 900m od drugog centra mesta.
Detalji apartmana

 

 

 

zeppos1Apartmani ZEPPOS / Simonitiko

Nalazi se u zalivu Simonitiko na 11km od Neos Marmarasa do kog se stiže putevima kroz prelepe prirodne predele preko Porto Carrasa. Potpuno nova kuća Zeppos je udaljena 290m od prelepe plaže...
Detalji apartmana

 

 

 

 

20130521_164230