NEI PORI APARTMANI

Nei Pori plaža

Nei Pori je novoizgrađeno letovalište koje se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona i 160km od makedonske granice u podnožju Olimpa. U poslednje vreme dosta je popularno kod turista, posebno iz Mađarske. Na raspolaganju je 70-ak metara široka izuzetno duga peščana plaža, kristalno čisto more, prostrani trgovi, parkovi, taverne, kafići, poslastičarnice, prodavnice. Mesto je karakteristično po širokim ulicama, uređenim trgovima i velikim brojem igrališta za decu, i kao takvo predstavlja idealno mesto za porodični odmor. Mogućnosti za zabavu, razonodu, šetnju i odmor su neograničene.
Može se reći da je Nei Pori raj za roditelje sa decom jer su plaže jako čiste, široke i postepeno ulaze u more pa se deca mogu igrati u pesku. Takođe, na plažama ima tuševa kao i kabina za presvlačenje. Na obali postoji veliki broj kafića i restorana u kojima su meniji često na srpskom jeziku, a skoro svi konobari razumeju srpski jezik.
Od turističkih znamenitosti i zabavnih sadržaja Nei Pori nudi obilazak Meteora, Waterland-a u blizini Soluna, obilazak Soluna, obilazak Atine,…

 

last minutekolima u NP

 

 

 

 

 

 

 

VILA MANOLAS

preko puta plaže…

Detalji apartmana

 

 

 

 

 

1

 

VILA TULA

Vila Tula nalazi se na par minuta lagane šetnje do prelepe plaže u Nei Poriju. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima kao i četvorokrevetnim dupleksom..

Detalji apartmana

 

 

 

Vila-Jorgos-Nei-Pori

VILA JORGOS

Vila se nalazi u centralnom i mirnom delu Nei Porija nedaleko od crkve i na 4 minuta hoda od plaže. U blizini se nalazi supermarket, sportski tereni i igralište za decu.

Detalji apartmana

 

 

 

 

POPI 01

VILA POPI

 

Detalji apartmana

 

 

 

 

vila-olga-nei-pori-4295

APARTMANI OLGA

u mirnom delu mesta, na oko 250m od plaže…

Detalji apartmana

 

 

 

vila-maria-nei-pori-4297

APARTMANI MARINA

u mirnom delu mesta, na oko 250m od plaže…

Detalji apartmana

 

 

 

1-1

APARTMANI KATIA

Apartmani Katia su udaljeni 200 m od mora i  200 m od centra Nei Porija…

Detalji apartmana

 

 

 

 

28

APARTMANI MARY

Udaljeni su 150 m od prelepe, duge i prostrane peščane plaže sa kristalno čistim morem…

Detalji apartmana

 

 

 

 

 

vila-gouzelis-gouzelis-027

APARTMANI GOUZELIS

Vila Gouzelis se nalazi u mirnom delu Nei Poria idealnom za porodični odmor. Plaža je udaljena svega 250m od vile a centar mesta oko 700m….

Detalji apartmana