BUGARSKA

Dobrodošli u Bugarsku !

Država kojoj se može pozavideti na predivnim zlatnim plažama i daleko poznatoj folklornoj tradiciji, iz dana u dan privlači sve veći broj turista koji se odlučuju za letovanje u jugoistočnim delovima Evrope. U poslednjih nekoliko godina, Bugarska je pretrpela velike turističke promene. Mnogi crnomorski gradovi, kao i sama naselja, napredovali su neverovatnom brzinom i postali ozbiljan konkurent mnogim grčkim letovalištima. Crno more je Bugarskoj podarilo 380km dugu obalu, sa mirnom i čistom vodom plave boje koja donekle podseća na Jadransko more. Odlikuje je manji salinitet sa dnom koje se postepeno spušta ka dubini. Destinacije koje je neophodno izdvojiti u Bugarskoj su Zlatni Pjasci, Sunčev Breg, Nesebar, Albena… Razvoju turizma doprineli su i najveći gradovi Bugarske koji su odbacili njihov komunistički karakter i postali žive i atraktivne destinacije. Bugarsko primorje garantuje odličan provod i nezaboravno letovanje po vrlo pristupačnim cenama.

Nesebar - južna plažaNESEBAR

jedno je od najpopularnijih turističkih destinacija ove zemlje. U blizini novog dela nalaze se dve plaže ali su vam dostupne i one u Sunčevom Bregu, samo 3 km udaljene od Nesebara.

PONUDA..

 

 

sunny-beach-bulgariaSUNČEV BREG

jedno od najvećih i najpopularnijih letovalište u Bugarskoj koje se nalazi 35 km od grada Burgasa. Njegova plaža je dugačka 9km..

PONUDA..

 

 

Dok-Sveti-VlasSV.VLAS & DINEVI RESORT

je prelepo priobalno mesto koje se nalazi na 5 km severno od Sunčevog Brega i 8 km od Nesebra…

Dinevi Resort je hotelski kompleks zatvorenog tipa na obodu mesta Sveti Vlas…

PONUDA..