SunKiss Travel baner

LETO 2017

1

Dragi prijatelji,

ponuda za letovanje 2017. je pred vama…GRČKA, BUGARSKA, CRNA GORA, HRVATSKA, OHRID, ITALIJA, ŠPANIJA, TURSKA…

Veliki izbor apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama !!!

STALNE AKCIJE – FIRST MINUTE I LAST MINUTE POPUSTI!

Ostvarite svoje snove o putovanjima na naj povoljniji način!

 

ideal breakfast on santoriniGRČKA

Grčka, zemlja koja leži na obalama tri mora je uvek važila za najomiljeniju destinaciju Srpskih turista. I ove godine u ponudi naše agencije možete naći najpovoljnije aranžmane za Vas, Vašu porodicu, prijatelje. I zato uživajte jer zavodjivo leto 2017 u Grčkoj čeka na Vas!

DETALJNA PONUDA…

BUGARSKA 2BUGARSKA

Neotkrivene čari Crnog mora vas čekaju -Bugarska 2017. Bugarska odavno predstavlja interesantnu i povoljnu turističku destinaciju. Ta zemlja obiluje peščanim plažama, atraktivnim turističkim kompleksima…Svake godine sve povoljniji aranžmani…..

 PONUDA…

614-02002850ITALIJA

Italija se sastoji se od poluostrva i dva velika ostrva na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Posebnom harizmom očarava turiste iz svih delova Sveta i svake gdine izuzetno atraktivna i posecena destinacija!

 PONUDA…

 
 

1742-cmc-crna-gora_originalCRNA GORA

Lepote netaknute prirode ove zemlje, zbog kojih je i proglašena ekološkom državom – očaraće vas već na prvom susretu. Ova destinacija nikog neće ostaviti ravnodušnim, jer nudi sve: uživanje u moru i plažama, znamenitosti prošlosti starih gradova Kotora, Perasta i Budve, luksuz Svetog Stefana, prirodno bogatstvo Skadarskog jezera i planinskih vrleti, avanturu raftinga rekom Tarom ili skijanje na Durmitoru i Bjelasici.

 PONUDA…

 
 

Marina Portals hotel MajorkaŠPANIJA

Na istoku i jugu Španije preovladava sredozemna klima a karakteristično je dugo, suvo i toplo leto sa najvećim brojem sunčanih sati u Evropi. Ovakva klima, duga obala sa velikim brojem letovališta, atraktivni gradovi, zanimljiva istorija i kultura ove zemlje, svrstali su Španiju među vodeće turističke zemlje u svetu.

 PONUDA…

 
 

Croatia - Split: Summer Sun

HRVATSKA

Dubrovačka regija, Istra, Jadranska ostrva….

 PONUDA…

 
 
 
 

Church_of_St._John_at_KaneoOHRID

Ohridsko jezero je poznato po kristalno čistoj boji. Uz spokojnu tišinu planinskog okruženja, sa peščano-šljunkovitom plažom i temperaturom vode oko 23C tokom jula i avgusta, pruža nezaboravan ugođaj ljubiteljima kupanja i jedrenja.
Najpoznatiji, redak i unikatan proizvod grada je – jedinstveni ohridski biser.

 PONUDA…

 
 

Zlatibor 08ZLATIBOR

Dan dise, a vi udisete svaki sekund, punim plucima. Zlatibor je rec koja znaci svu ovu milinu. Zlatibor je planina koja vas ceka, uvek blizu i dostupna, odakle god da pozelite da krenete na zasluzeni odmor i u zagrljaj zdravlju i prirodi. Potrebno je samo da se odlucite i naravno uz volju, uvek ide i realizacija plana- ukrasti malo slobodnih dana.

 PONUDA…